Ce este iarba caprei nebune?


Iarba caprei nebune

Iarba caprei nebune

In Statele Unite gasim aproape in fiecare statie de benzina extrasul din iarba caprei agitate. Aceste pastile sunt promovate pentru ca imbunatatesc performantele sexuale atat la barbati cat si la femei.

Ce este iarba caprei nebune si daca intradevar imbunatateste performantele sexuale?

Ce este iarba caprei nebune?

Horny goat weed este un extras din plante din categoria Epimedium, avand o istorie de utilizare in medicina estica, era folosita in special pentru persoanele care erau slabite, fara forta, care erau permanent obosite sau care aveau slabiciuni la nivelul genunchilor si spatelui. Plantele din specia Epimedium au in general frunze mari si verzi pentru acoperirea solului. Exista peste 60 de feluri de soiuri insa gasim iarba caprei agitate in Epimedium grandiflorum si Epimedium sagitatum.

Se pot manca frunzele crude sau pur si simplu mesteca, dar de obicei in comert intalnim iarba caprei agitate sub forma de pastile, capsule sau pudra. Este un produs natural care ajuta organismul sa ajunga mai usor la o stare de excitare. Contine o varietate de molecule iar substanta nu poate fi brevetata. Cu toate acestea exista o molecula care este ingredientul activ din acest amestec.

Cum actioneaza asupra organismului iarba caprei nebune?

icariin

icariin

Icariin este molecula principala activa din extrasul de iarba caprei. Icariin inhibă activitatea proteinei fosfodiesterazei de tip 5 – initial suna nesemnificativ, dar actiunea joaca un rol important în cresterea stimularii sexuale masculine.

PDE5 (Fosfodiesteraza) este o proteina care se afla in celulele musculare netede ale penisului care asteapta sa distruga ciclul GMP (Guanozin monofosfat). Cand actiunea PDE5 este inhibata atunci are loc erectia. Aici gasim acelasi proces biologic ca si la medicamentele pentru erectii puternice dar cunoscut sub numele de Viagra.

Icariin la fel creste cantitatea de oxid nitric produs in celulele care captusesc interiorul vaselor de sange. Oxidul Nitric in organism scade rezistenta din sange si ajuta la fluidizarea sangelui prin tot sistemul circulator astfel obtinandu-se erectii tari mult mai usor.

Icariin este ingredientul activ din extrasul caprei agitate, el ajuta la producerea de erectii ca si un medicament farmaceutic din farmacie.

Care sunt efectele secundare ale extractului din iarba caprei nebune?

Extractul din iarba caprei agitate are o gama mare de utilizari traditionale dar care de multe ori se observa daca este folosit timp indelungat. Scaderea tensiunii arteriale este unul din rezultatele folosirii indelungate ale produsului si nu se recomanda persoanelor care au probleme cardiovasculare.

orgasm femei

Orgasm femei