Libidou scazut?


Libidou scazut

Libidou scazut

Libidou scazut?

Iarba Caprei Agitate sau Iarba Caprei Nebune (Epimedium)

Iarba caprei agitate este o planta care a fost folosita de secole in China pentru remediile sale foarte bune asupra organismului uman. Este intrebuintata de persoanele care se simt mereu obosite si mai ales de persoanele care au probleme cu disfunctia erectila, libidou scazut sau lipsa poftei de sex.

De ce oamenii iau iarba caprei

De ce oamenii iau iarba caprei

De ce oamenii iau iarba caprei?

Cei mai multi barbati cred si au convingerea ca iarba caprei nebune este o alternativa naturala la medicamente pentru disfunctia erectila. Un studiu realizat in 2008 pe persoane cu disfunctie erectila a demonstrat faptul ca in extrasul plantei sa gaseste o substanta activa care creste volumul de sange de la nivelul penisului. Epimedium actioneaza ca un inhibator al fosfodiesterazei si este asemanator cu medicamentele utilizate pentru disfunctia erectila.

Studiul de asemenea a demonstrat ca se poate ajunge la acelasi rezultate cu un produs natural fata de medicamente si care sa nu aiba efecte secundare atat de mari.

Care sunt dozele de administrare?

Fiind un supliment si nu un medicament nu se poate stabili exact o doza pentru un tratament. Nu exista nici o doza stabilita. In unele studii sau folosit între 2 grame si 15 de grame pe zi.

Se poate obtine iarba caprei agitate din alimente?

Nu puteti obtine din alimente acest produs si nici efect.

Care sunt riscurile de a lua iarba caprei?

  • Efecte secundare. Conform studiilor efectuate asupra iarbei caprei agitate majoritatea persoanelor au tolerat destul de bine produsul iar efectele secundare au fost minime si anume: tensiune arteriala scazuta, batai neregulate ale inimii, gura uscata, tulburari gastrice, schimbari ale dispozitiei.
  • Riscuri. Nu se recomanda a fi utilizat in doze mari timp indelungat. Persoanele care au probleme cardiace sau tulburari ale sistemului imunitar ar trebui sa consulte un farmacist sau medicul personal.
  • Interactiuni. Daca luati orice medicament sau supliment in mod regulat, discutati cu medicul dumneavoastra înainte de a începe să utilizati iarba caprei. Ar putea interactiona cu medicamente cum ar fi diluanti de sange, aspirina, anticonceptionale, antidepresive, tratamente pentru tulburari ale sistemului imunitar si probleme cu glanda tiroida, si medicamente care scad tensiunea arteriala sau colesterolul. Folosind iarba caprei cu nitroglicerina poate fi extrem de periculoase. Similar cu utilizarea sa cu farmaceutice medicamente pentru disfunctia erectila, de amestec de nitroglicerină cu iarba caprei pot fi chiar fatale, datorită potențialului de picături severe a tensiunii arteriale.

Având în vedere posibilele riscuri, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează și copiii nu ar trebui să ia iarba caprei.