5 Cele mai tari Beneficii ale Tribulus Terrestris


5 Cele mai tari Beneficii ale Tribulus Terrestris

5 Cele mai tari Beneficii ale Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris este un supliment care poate face multe lucruri mari pentru tine si corpul tau. Acesta este frecvent utilizat ca potențiator al libidoului pentru bărbați și femei. În plus, acesta poate fi încorporat în terapie post-ciclu după folosirea de orice fel de testosteron. Tribulus echilibreaza in mod natural nivelul hormonilor din organism, care este motivul pentru care el este utilizat ca parte a terapiei post ciclu.

1) Ingredientul activ din extractul de tribulus este protodioscin, care este un precursor natural al hormonului sexual uman, testosteron.

2) Mai multe universități au făcut studii clinice si au aratat ca administrarea de Tribulus regleaza nivelul hormonilor din organism.

3) Studiile au aratat ca Tribulus terrestris poate stimula sistemul circulator care va ajuta la pomparea in organism de oxigen și substanțe nutritive spre muschii.

4) Tribulus poate stimula producția de hormon luteinizant care este un regulator de testosteron, precum și unul dintre numeroasele stimulatori de testosteron.

5) Suplimentarea cu Tribulus poate ajuta la lupta impotriva impotentei atat la barbati cat si la femei. Tribulus ajuta acest lucru prin echilibrarea concentrației de niveluri de  hormoni.

Tribulus terrestris a fost folosit de chinezi și indieni (Asia) de sute de ani datând din cele mai vechi timpuri. Chiar și atunci, planta a fost utilizata pentru a trata impotenta, îmbunătățind starea de spirit și de a crește starea generala de sanatate.
Tribulus a fost cea mai mare parte nemaiauzit până la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Cuvânt ieșit că țările din Europa de Est au fost avertizate de Tribulus la olimpici lor de ceva timp.
Apoi, toată lumea a sărit pe plante medicinale.

Deoarece Tribulus are atât de multe beneficii potentiale de sanatate, mii de oameni administreaza Tribulus dar din motive diferite. Unii il iau pentru a îmbunătăți performanta lor de sex sau pur și simplu pentru a echilibra nivelul hormonilor. Culturistii folosesc Tribulus pentru a menține nivelurile de testosteron și estrogen în cazul în care acestea ar trebui să fie după cicluri cu steroizi sau hormoni de crestere sau complexe similare.

Asigurați-vă că nu il administrati mai mult de trei luni, apoi se face pauza două – patru săptămâni. Acest lucru este de a menține corpul tau cu un nivel de hormoni într-un flux natural. Vă sugerez sa luati 750 – 1250 mg pe zi, impartite in trei portii pe zi, fiecare cu o masă decentă. Încercați să luați timp de noua saptamani, apoi pauza de trei săptămâni.